Hola, sóc Mar i estic aqui per a contar-vos com es fan les meues palmeretes. Bé, ací va.
Ingredients:
-Massa de fulloldre
-Sucre
-Un ou
-Xocolata per a fondre
Elaboració:
1-Precalfem el forn
2-Estenem la massa de pasta fullada amb el corró i li posem una mica de sucre.
3-Enrotllem la massa des de les vores fins al mitjà, perquè quede com dos rotllos de follodre pegats.
4-Després,amb
un ganivet tallem el fulloldre en rodanxes de més o menys 1 cm i
dobleguem cap a fora els extrems de cadascuna perquè queden en forma de
palmera.
5- Col·loquem les palmeretes en una safata folrada amb un paper de forn i
separades una de les altres. Després les pintem amb una mica d'ou batut i
els afegim una mica més de sucre.
6-Finalment, fiquem la safata en el forn reclafat a 200ºC i les deixem 10 minuts.
6-Finalment, fiquem la safata en el forn reclafat a 200ºC i les deixem 10 minuts.
Després dels 10 minuts, ja les podem traure i estan llestes per a menjar . Però, si us agreden més dolços podeu fondre xocolata i posar una mica enles puntes de les palmeretes. I RIQUÍSSIMES!!!
Espere que us haja agradat,fins promte!
No hay comentarios:
Publicar un comentario