lunes, 19 de octubre de 2015

La recepta de les palmeretes


Hola, sóc Mar i estic aqui per a contar-vos com es fan les meues palmeretes. Bé, ací va.

Ingredients:

-Massa de fulloldre
-Sucre
-Un ou
-Xocolata per a fondre

Elaboració:

1-Precalfem el forn

2-Estenem la massa de pasta fullada amb el corró i li posem una mica de sucre.

3-Enrotllem la massa des de les vores fins al mitjà, perquè quede com dos rotllos de follodre pegats.

4-Després,amb un ganivet tallem el fulloldre en rodanxes de més o menys 1 cm i dobleguem cap a fora els extrems de cadascuna perquè queden en forma de palmera.

5- Col·loquem les palmeretes en una safata folrada amb un paper de forn i separades una de les altres. Després les pintem amb una mica d'ou batut i els afegim una mica més de sucre.

6-Finalment, fiquem la safata en el forn reclafat a 200ºC i les deixem 10 minuts. 

Després dels 10 minuts, ja les podem traure i estan llestes per a menjar . Però, si us agreden més dolços podeu fondre xocolata i posar una mica enles puntes de  les palmeretes. I RIQUÍSSIMES!!!


 







                                   Espere que us haja agradat,fins promte!

No hay comentarios:

Publicar un comentario